Уредување на дневна соба:

Совети за уредување на дневната соба

Осветлување на дневната соба

Избор на столици

Камин - топлина со стил

Избор на димензија на маса во трпезаријата

Полици - најкорисен украс во домот

Избор на клуб-масa

ТВ-комоди

Кауч за удобност на дневната соба

Убавината кај аголните гарнитури

За посветла дневна собa

Маски за радијатор

Вклопување на софата во просторот

Ненаметлива работна маса во дневна соба

Кревет во дневната соба

Создадете мала трпезарија

Клуб маси од трупци

Избор на трпезариска маса

Избор на трпезариски столици

Функционалности на табуретката

Избор на димензија за корниза и завеса

Одделување на кујната од дневната соба

Уредување на празни агли

Низок мебел во ентериерот

Дрво во дневната собаУбавината кај аголните гарнитури


Аголната гарнитура штеди простор и овозможува удобно седење на повеќе членови на семејството и пријателите во споредба со класичната гарнитури со иста димензија.

Модуларните гарнитури, поради својата моќ на трансформација, лесно може да се прилагодат според просторот и моменталните потреби на домашните.

Дури и кога гарнитурата совршено се вклопува во просторот, за промена, таа може да се заврти за 90 степени во една или друга насока, со што ќе се добие нов распоред во дневната соба.

Аголната гарнитура овозможува истовремено удобно одморање во лежечка положба на две лица, а оваа карактеристика е често пресудна за да се одбере.