Уредување на спална соба:

Совети за уредување на спалната соба

Осветлување на спалната соба

5 "не" кај спалната соба

5 "не" кај спалната соба (втор дел)

Правилно избрани елементи во спалната соба за квалитетен сон

Сочувајте ја интимата под постелата

Природни материјали за посладок сон

Избор на душек

Кога треба да се промени душекот?

Подница на креветот

Како да се избере вистинската перница?

Како мала спална соба да изгледа поголема?

Интересни наткасни во спалната

Складирање во спалната соба

Влијание на боите во спалната соба врз сонот

Спална соба во поткровје

Природа во спалната соба

Клупа во спална соба

Спални соби во скандинавски стил

Мост-плакар околу креветот

Стаклен ѕид во спалната соба

Пастелни бои во спалната соба

Пастелни бои во спалната собаДа се постигне баланс помеѓу боите и притоа да се добие релаксирачки амбиент, кој е особено карактеристичен за летниот период, пастелните бои се одличен избор. Тие не отскокнуваат од целокупната целина, а внесуваат свежина во просторот. Тие може да делуваат и помалку женствено, а постојат многу начини тие одлично да се вклопат во современи, традиционални, па и спални соби кои се минималистички уредени.