Уредување на спална соба:

Совети за уредување на спалната соба

Осветлување на спалната соба

5 "не" кај спалната соба

5 "не" кај спалната соба (втор дел)

Правилно избрани елементи во спалната соба за квалитетен сон

Сочувајте ја интимата под постелата

Природни материјали за посладок сон

Избор на душек

Кога треба да се промени душекот?

Подница на креветот

Како да се избере вистинската перница?

Како мала спална соба да изгледа поголема?

Интересни наткасни во спалната

Складирање во спалната соба

Влијание на боите во спалната соба врз сонот

Спална соба во поткровје

Природа во спалната соба

Клупа во спална соба

Спални соби во скандинавски стил

Мост-плакар околу креветот

Стаклен ѕид во спалната соба

Пастелни бои во спалната соба

Стаклен ѕид во спалната собаОтворениот простор како концепт е популарен начин на уредување, особено во становите со мала квадратура. Во ваквите станови бројот на ѕидови е сведен на минимум, па елементите како прегради, лизгачки плочи, како и стаклени ѕидови се соодветен начин да се прегради просторот, функционално и визуелно, без да се одземе драгоцен простор.