Уредување на дневна соба:

Совети за уредување на дневната соба

Осветлување на дневната соба

Избор на столици

Камин - топлина со стил

Избор на димензија на маса во трпезаријата

Полици - најкорисен украс во домот

Избор на клуб-масa

ТВ-комоди

Кауч за удобност на дневната соба

Убавината кај аголните гарнитури

За посветла дневна собa

Маски за радијатор

Вклопување на софата во просторот

Ненаметлива работна маса во дневна соба

Кревет во дневната соба

Создадете мала трпезарија

Клуб маси од трупци

Избор на трпезариска маса

Избор на трпезариски столици

Функционалности на табуретката

Избор на димензија за корниза и завеса

Одделување на кујната од дневната соба

Уредување на празни агли

Низок мебел во ентериерот

Дрво во дневната собаОдделување на кујната од дневната собаКонцептот на отворен простор, каде кујната и дневната соба се визуелно споени во една целина, има голем број приврзаници. Овој начин на уредување овозможува непречена комуникација, го прави просторот визуелно поголем и попрозрачен.

Сепак, доколку се сака да се направи одредена визуелна диференцијација, за да се добие доза приватност во кујната или да се оттргнат од погледот одредени нејзини елементи, еве неколку идеи како тоа може да се направи.