Преуредување на ентериери:

Галерија 7

Галерија 6

Галерија 5

Галерија 4

Галерија 3

Галерија 2

Галерија 11. Дневни соби

2. Кујни

3. Спални соби

4. Поткровја

 

 

 

Преуредување - галерија 2: