Видео содржини :

Отстранување на силикон

8 совети за здрава, убава трева

Саем на мебел Милано 2018

50 идеи за велигденски декорации

10 совети за полесни домашни поправки

Полевање на цвеќето кога не сте дома

Складирање на пластични кеси

Matroshka furniture за микро простори

Идеи за максимално искористување на просторот

Ѕидање на полукружни скали

Направи сам: декорации од салфетки за трпеза

Одзатнување на одвод во двор

Направи сам: базен од палети

Направи сам: ѕвонци на ветар од школки

Направи сам: огледало со зраци

Поставување на полица на гипс картон

Отстранување на гребнатини од дрвени површини

Поставување на типла во керамичка плочка

Паметна куќа

Апартман LifeEdited на 39 m²

Изградба на рибник во двор

Чистење на четкaта после бојадисување

Боење на површини со прави рабови

Префарбување на дрвени површини

Уредување на мали спални соби

Кастрење на дрва

Со диплење до повеќе простор

Скали со ЛЕД осветлување

Куќа-плакар

Лепење на налепници на ѕид

Фонтана во дворот

Поставување на павер елементи

Направи сам: новогодишен цветен аранжман

Поставување на ламинат

Замена на пукната керамичка плочка

Мебел за заштеда на простор

Подесување на шарките на вратите

Нанесување на силикон

Отстранување на лепило од дрвени подови

24 комбинации на соби во 30 квадратни метри

Промена на брава

Направи сам: клупа со жардинери

Франкфуртски саем за текстил за домот

Одзатнување на одводот кај мијалникот

Чести пречки кај машина за миење садови

Мал простор со изобилство на бои

Преуредување на спална соба

Дупчење на керамичка плочка

Отстранување на дамки од восок од тепихот

Поправка на дупкa на ѕидот

Совети за бојадисување

Одлепување на тапети

Поставување на полица

Невидлива полица

Фенг шуи во спална соба

Асиметричен баланс на слики

Економично уредување

Реставрирана куќа

Домот на Кели Хопен

Современо уредување на традиционална куќа

Комбинирање на цвеќе

Мали совети при бојадисување

Дневна соба во неутрална боја

Мал дом со голем стил

Супер организиран дом

Уредување на еко-кујна

Повеќе стилови во домот

Куќа во двор

Преуредување на спална соба

Преуредување на кујна

Удобни сушални

Дом со органски сензибилитет

Складност на боите во домот

Кујна во француски "country" стил

Традиционален дом со свеж амбиент

Дом во поткровје

Кујна во домот на професионален готвач

Мал голем стан

Визуелно зголемување на просторот со огледало

Нов живот на старата соба

Дом во илјада бои

Закачување на слики на ѕид

Разлика помеѓу керамички и порцелански плочки

Најдобра поставеност на креветот според Фенг шуи

10 Фенг шуи совети за уредување на домот

Уредување во италијански стил

Со реновирање до екстра профит

Пулсирачки бои во домот

Преуредување на поткровје во спална соба

Мал простор со голем стил

Дупчење на керамичка плочка

За да успешно се издупчи отвор на керамичката плочка треба да се користи бургија за дупчење на бетон (видиа бургија). Пред дупчењето плочката се попрскува со вода за да се спречи прегревање и пукање на плочката ...