почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


Панорами на домовите на славните

Рок иконата Род Стјуарт во своја сопственост го има ова жолто здание вредно 12,5 милиони долари. Покрај базенот на располагање му стои и приватната плажа.

 Фамозниот замок на основачот на Playboy, Хју Хефнер, бил купен во 1971 година за 1,2 милиони долари ... Денес се проценува на 50 милиони долари.

Шоу водителот Лари Кинг одвоил 12 милиони долари за својата куќа која се наоѓа во близина на Булеварот на Зајдисонцето. Досега тој имал седум сопруги, колку што и изнесува бројот на спални соби во неговата куќа.