почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


Геодетски услуги
Место за банер во оваа подкатегорија!
види повеќе...

 

Алфа Геодет
бул.Партизански одреди 46-а-1/2, Скопје, (02)3256779

Астра инженеринг
Џон Кенеди 25-1/5, Скопје, (02)6146021

Геинг Кребс унд Кифер Интернешнл
Борис Трајковски 111, Скопје, (02)3109795
(види веб сајт)

Геофото-Зенит
бул.Илинден 107-1/3, Скопје, (02)3245800
(види веб сајт)

Геоприм инженеринг
бул.Јане Сандански 70/2, Скопје, (02)2450512
(види веб сајт)

Геомодерн
Пролет 25, Скопје, (02)3216433

Дела системи
бул.Св.Климент Охридски 58-б-1/2, Скопје, (02)3216207
(види веб сајт)

Ма-Кат
Њу Делхиска 2-3 лок.1, Скопје, (02)3072835

Про-Гео
Алжирска 35, Скопје, (02)3065145
(види веб сајт)

Геометар про инг
Плоштад Илинден 6, Свети Николе, (032)440142
(види веб сајт)