Трендови:
(галерии)

Мебел

Мебел за бањи

Теписи

Кади

Чешми во бања

Чешми во кујна

Мијалници

Радијатори

Водопади

Скали

Плочки

Подови

Осветлување

Мебел за градинаТрендови:
(написи)

Саем на мебел Келн 2018

Ultra виолетова - Pantone боја за 2018 година

Палети бои во тренд за 2018

Саем на керамика Cersaie 2017

Саем на осветлување Euroluce 2017

Трендови кај мебелот во 2017

Саем на мебел Милано 2017

Трендови на уредување на домот во 2017

Саем Heimtextil 2017

Саем на мебел Келн 2017

Трендови за уредување на кујната во 2017

Бои во тренд за 2017

Greenery зелена – Pantone боја за 2017 година

Румено-бакарна боја

Трендови во уредување на кујната

Комбинирање на клуб-маси во тренд

Три начини за освежена дневна соба

Кадифето е „ин“

Саем на мебел Келн 2018Oд 15ти до 21ви јануари 2018 година во Келн се одржа престижниот саем на мебел кој традиционално ги отсликува трендовите кај мебелот и уредувањето на домот на почетокот на секоја година.
Paolo Castelli


KOINOR


ADA


Emeier Furniture


TODAY


Core One


MCA


Ligne Roset


de Sede


Walter Knoll


Cilek


Domitalia Tafaruci


Bretz


Verpan