почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


Трендови:
(галерии)

Мебел

Мебел за бањи

Теписи

Кади

Чешми во бања

Чешми во кујна

Мијалници

Радијатори

Водопади

Скали

Плочки

Подови

Осветлување

Мебел за градинаТрендови:
(написи)

Саем на керамика Cersaie 2017

Палети бои во тренд за 2018

Саем на осветлување Euroluce 2017

Трендови кај мебелот во 2017

Саем на мебел Милано 2017

Трендови на уредување на домот во 2017

Саем Heimtextil 2017

Саем на мебел Келн 2017

Трендови за уредување на кујната во 2017

Бои во тренд за 2017

Greenery зелена – Pantone боја за 2017 година

Саем на керамика Cersaie 2016

Пастелна сина и розова во ентериер

Саем на кујни EuroCucina 2016

Саем на мебел Милано 2016

Трендови на уредување на домот во 2016

Мегатрендови

Саем на мебел Келн 2016

Комбинирање на боите за 2016

Боја на годината за 2016

Румено-бакарна боја

Трендови во уредување на кујната

Комбинирање на клуб-маси во тренд

Три начини за освежена дневна соба

Кадифето е „ин“

Саем на керамика Cersaie 2017Овогодинешниот Саем на керамика Cerasie, кој се одржа во периодот од 25 до 29 септември 2017 година во италијанскиот град Болоња имаа можност да го видат 111 илјади посетители. На саемот изложуваа вкупно 869 компании од целиот свет, од кои 646 италијански компании. Најзастапен беше секторот на керамички плочки со 457 изложувачи.
CASAMOD

MARAZZI

DIMORESTUDIO

MARAZZI

NENDO

DECORATORI BASSANESI

CERAMICA BARDELLI

MADE +39

DECORATORI BASSANESI