почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


Трендови:
(галерии)

Мебел

Мебел за бањи

Теписи

Кади

Чешми во бања

Чешми во кујна

Мијалници

Радијатори

Водопади

Скали

Плочки

Подови

Осветлување

Мебел за градинаТрендови:
(написи)

Трендови на уредување на домот во 2017

Саем Heimtextil 2017

Саем на мебел Келн 2017

Трендови за уредување на кујната во 2017

Бои во тренд за 2017

Greenery зелена – Pantone боја за 2017 година

Саем на керамика Cersaie 2016

Пастелна сина и розова во ентериер

Саем на кујни EuroCucina 2016

Саем на мебел Милано 2016

Трендови на уредување на домот во 2016

Мегатрендови

Саем на мебел Келн 2016

Комбинирање на боите за 2016

Боја на годината за 2016

Румено-бакарна боја

Трендови во уредување на кујната

Комбинирање на клуб-маси во тренд

Три начини за освежена дневна соба

Кадифето е „ин“

Трендови на уредување на домот во 2017Доколку сакате да го уредите животниот простор според најновите светски трендови, еве неколку насоки кои елементи во уредувањето на домот ќе бидат во тренд оваа година.

Природните материјали се во тренд, а дрвото е во преден план.
Пастелните тонови, а особено на боите како сината, сивата, зелената и беж се во тренд оваа година. Боја на годината за 2017 е зелената Greenery, според Pantone институтот за бои. Застапени се и сите нијанси на сивата, буквално во сите елементи на уредувањето.
Геометриските мотиви се застапени, а особено оние со доза на етно-карактер од различни континенти како Азија, Африка итн.
Boho chic стилот на уредување повторно е во мода. Тропскиот принт е актуелен, особено во декоративните елементи како украсни перничиња и слики.
Во осветлувањето доминираат храбри, иновативни расветни тела, а особено е застапен индустрискиот дизајн.