почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


Трендови:
(галерии)

Мебел

Мебел за бањи

Теписи

Кади

Чешми во бања

Чешми во кујна

Мијалници

Радијатори

Водопади

Скали

Плочки

Подови

Осветлување

Мебел за градинаТрендови:
(написи)

Трендови на уредување на домот во 2017

Саем Heimtextil 2017

Саем на мебел Келн 2017

Трендови за уредување на кујната во 2017

Бои во тренд за 2017

Greenery зелена – Pantone боја за 2017 година

Саем на керамика Cersaie 2016

Пастелна сина и розова во ентериер

Саем на кујни EuroCucina 2016

Саем на мебел Милано 2016

Трендови на уредување на домот во 2016

Мегатрендови

Саем на мебел Келн 2016

Комбинирање на боите за 2016

Боја на годината за 2016

Румено-бакарна боја

Трендови во уредување на кујната

Комбинирање на клуб-маси во тренд

Три начини за освежена дневна соба

Кадифето е „ин“

Саем на мебел Келн 2017Во периодот од 16-22 јануари 2017 година во Келн се одржа реномираниот саем на мебел кој е релевантен показател уште на почетокот на годината кои трендови ќе имаат главна улога во уредувањето и опремувањето на ентериерите во 2017.
Soft Line


Kare


Ebb & Flow


Pedrali


Freifrau


MDF Italia


Cassina


Leolux


NAHOOR


de Sede


Bretz


Capellini


Nobilia


SignetTom DixonBaxterBaxter