почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


За домот
Најнови содржини (22.09.2017)
Тренди: Quill Collection теписи; Рачно работените килими од Quill колекцијата на Nanimarquina се дело на јапонската дизајнерката Nao Tamura. Инспирација во дизајнот доаѓа од ...

повеќе...
Ѕидни облоги од мов; Живите ѕидови стануваат сè попопуларен елемент во организацијата на животниот простор, притоа изработен целосно од природни материјали. За оние што не ...

повеќе...
Скандинавска гарсониера; Светлината карактеристична на скандинавските ентериери е главна одлика на оваа убаво уредена гарсониера дизајнирана од студиото Hoang Long ...

повеќе...
Гардеробери по мерка (адверторијал); За повеќемина, после креветот, гардероберот е најважниот дел во спалната. Како е случајот со повеќето работи, различни луѓе имаат ...

повеќе...
Tренди: Fin лустер на Original BTC; Основачот на original BTC, Peter Bowels, долго време бил заинтригиран од историјата на Stoke-on-Тrent, како центар на британската керамичка ...

повеќе...
Грешки при избор на плочки за бања; За разлика од другите елементи во бањата, кои можат релативно брзо да се променат, поставувањето или промената на плочките бара поголем ...

повеќе...
Анемона (lat. Anemone); Анемоната води потекло од Италија и југот на Франција. Повеќето анемони цветаат со еднократни цветови, додека оние со повеќе редови на цветни ливчиња ...

повеќе...
Дизајнирај on-line
 
Видео содржини
Еве неколку корисни совети кои може да послужат за полесно изведување на разни поправки во домот, заштрафување, заковување на шајки, бојадисување итн...

пушти го клипот...
Трендови
Бидете во тек со најновите трендови
во уредувањето на ентериерите...
Прикажан е дел од производниот асортиман на познати светски производители.

види галерија...
Светски дизајнери
Погледнете решенија за уредување на животниот простор, кои се дела на реномирани дизајнери нa ентериери во светот ...

повеќе...
Ентериери
Прикажаните ентериери можете да ги употребите за добивање идеи и инспирација при уредувањето на вашиот дом ...

види галерија...

Панорами
Славната американска актерка Џенифер Анистон може да ужива во благодетите на својата куќа во Los Angeles, CA USA.

повеќе...
Домовите на славните
Преуредување на ентериери
За секој простор најчесто е потребен нов и оригинален пристап во преуредувањето.

Прикажаните уредувања може да ги искористите како појдовна точка за
размислување. Во галеријата се прикажани ентериерите пред и после преуредувањето.

види галерија...
Маркетинг