почетна | контакт
за нас | маркетинг
 
Внесете го
бараниот поим:


За домот
Најнови содржини (23.06.2017)
Збогатен минимализам; Светските трендови во последните години укажуваат дека е нашироко прифатен луксузниот, збогатен, надополнет минимализам, односно "less is more" ...

повеќе...
Тренди: Drusa ламби; Природата е сè повеќе присутна во ентериерите, а многумина дизајнери наоѓаат инспирација во неа. Таков е случајот и со Adriano Rachele кој ги дизајнирал ...

повеќе...
Hi-tech: LOEWE BILD 9 телевизор; Дизајнерот Bodo Sperling стои зад дизајнот на LOEWE BILD 9, дел од производната програма на познатата компанија Loewe кога станува ...

повеќе...
Добредојде на ерата на површините со екстремно мат структура (адверторијал); После годините изминати во доминација на високо-сјајните површини, матот и длабокиот мат настапуваат на ...

повеќе...
Влијание на етеричните масла; Доколку сакате да го исполните домот со пријатни мириси, а истовремено и да го исчистите од штетните микроорганизми, етеричните масла се одличен избор ...

повеќе...
Направете средство за дезинфекција на бањата; За да брзо направите антибактериска паста за дезинфекција на елементите во бањата како WC шолјата, кадата, мијалникот итн, потребни ...

повеќе...
Tренди: Glaoui колекција на GAN; Релјефната колекција Glaoui е дело на дизајнерката Sandra Figuerola за компанијата GAN. Таа е комбинација на мароканската традиција и индиското ...

повеќе...
Дизајнирај on-line
 
Видео содржини
Кога заминувате на годишен одмор или кога не сте дома неколку дена, за да им го обезбедите на растенијата неопходното полевање, еве еден метод како тоа може да се направи ...

пушти го клипот...
Трендови
Бидете во тек со најновите трендови
во уредувањето на ентериерите...
Прикажан е дел од производниот асортиман на познати светски производители.

види галерија...
Светски дизајнери
Погледнете решенија за уредување на животниот простор, кои се дела на реномирани дизајнери нa ентериери во светот ...

повеќе...
Ентериери
Прикажаните ентериери можете да ги употребите за добивање идеи и инспирација при уредувањето на вашиот дом ...

види галерија...

Панорами
Славната американска актерка Џенифер Анистон може да ужива во благодетите на својата куќа во Los Angeles, CA USA.

повеќе...
Домовите на славните
Преуредување на ентериери
За секој простор најчесто е потребен нов и оригинален пристап во преуредувањето.

Прикажаните уредувања може да ги искористите како појдовна точка за
размислување. Во галеријата се прикажани ентериерите пред и после преуредувањето.

види галерија...
Маркетинг
© 2006-2017 sezadomot.com.mk